چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن وتجارت در همایش تکام اسفراین عنوان کرد: از کشاورزی به سوی صنعتی شدن در خراسان شمالی

معرفی شرکت

 

بی تردید ارتقاء سطح کیفی و کمی صنایع کشور و رقابتی شدن محصولات تولیدی - داخلی در بازارهای جهانی نیازمند نگرشی جامع و تفضیلی به تمامی فاکتورهای پیش برنده صنایع از جمله تأمین خدمات زیربنایی مورد نیاز این رشته می باشد سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با سرلوحه قراردادن سیاست توسعه ای شهرکهای صنعتی در تمامی نقاط کشور سعی داشته تا مانع از هم گسستگی صنایع موجود در مناطق مختلف به لحاظ نوع تولید و مکان استقرار و جلوگیری از آلودگی های زیست محیطی گردد بنا بر همین امر این سازمان در اوایل دهه 60 به منظور هماهنگی و ساماندهی و استقرار تمرکز و ایجاد هر چه بیشتر امکانات زیربنایی و ارائه خدمات ضروری برای ایجاد واحدهای صنعتی تاسیس گردید . با تقسیم استان خراسان بزرگ در نیمه اول سال 1383 شاهد آغاز بکار نمودن شرکت شهرکهای صنعتی خراسان شمالی در آبان ماه سال 83 جهت ساماندهی ، بسترسازی و ایجاد زیربناهای صنعتی لازم در استان نوپای خراسان شمالی و فراهم نمودن بستر مناسب برای توسعه صنعتی استان می باشیم .در همین راستا این شرکت علاوه بر فراهم نمودن خدمات لازم نظیر تعیین محل مناسب جهت استقرار واحدهای صنعتی بصورت متمرکز و تأمین نیازهای زیربنایی، سعی در حمایتهای فکری و معنوی از صنایع مستقر در شهرکهای صنعتی داشته و این امر را به روشهای مختلفی تا ارتقاء کامل سطح آموزشی و تکنولوژیکی صنایع مستقر در شهرکهای صنعتی خصوصا صنایع کوچک ادامه خواهد داد استان خراسان شمالی دارای 14 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب وقابل وگذاری با مساحت حدود 1175 هکتار جهت احداث واحدهای تولیدی صنعتی به متقاضاین سرمایه گذاری صنعتی می باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پیام مدیر عامل

                                            

                                                                                                                 

 شرکت شهرک های صنعتی، به عنوان یک سازمان توسعه ای ، نقش های سیاستگذاری، برنامه ریزی، سازماندهی و پشتیبانی از ایجاد و توسعه صنایع کوچک و شهرکها و نواحی صنعتی در استان را به منظور افزایش سهم صنعت (علی الخصوص صنایع کوچک) در تولید بر عهده دارد.

 این شرکت در چارچوب وظایف با تکیه بر توانمندیهای خود و بهره گیری از ظرفیت های علمی و اجرایی استان، زمینه شکل گیری و توانمندسازی صنایع کوچک و همچنین ایجاد و توسعه شهرکها و نواحی صنعتی را دنبال میکند.

چنانچه در سالهای اخیر علاوه بر ایجاد و توسعه 14 شهرک و ناحیه صنعتی،  با تکیه بر مزیتهای منطقه ، نسبت به توسعه دو خوشه صنعتی آبنبات و فرش دستباف اقدامات شایان توجهی را به انجام رسانده که تبعات آن  برای  این دوصنعت دیرینه استان و ذینفعان آن، توسعه و پیشرفت را به همراه داشته است.

 احداث منطقه ویژه اقتصادی در مرکز استان ، گام شایسته ای است که این شرکت درجهت توسعه اقتصادی منطقه برداشته و قطعا سود آن عاید مردم شریف خطه سرسبز خراسان شمالی می گردد.

خدمتگذاران شما در این شرکت همواره دست پر مهر متخصصان و خردمندان حوزه صنعت استان را در راه انجام بهینه وظایف و تسریع در امور ، ایجاد خلاقیت و نوآوری ، تحرک و پویایی و در یک کلام توسعه و ایجاد زیر ساختهای صنعتی برای نواحی و شهرکهای صنعتی استان را به گرمی می فشارند.

 

محمد علی نوایی بهار

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل

 

 

 

 

 

 

  • 1403/07/26 - 07:54
  • - تعداد بازدید: 241
  • - تعداد بازدیدکننده: 240
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zikf

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن وتجارت در همایش تکام اسفراین عنوان کرد: از کشاورزی به سوی صنعتی شدن در خراسان شمالی

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن وتجارت در همایش تکام اسفراین عنوان کرد: از کشاورزی به سوی صنعتی شدن در خراسان شمالی

در رویدادی مهم برای اقتصاد خراسان شمالی، معاون صنایع عمومی وزارت صمت، "محمدمهدی برادران"، از تحول چشمگیر این استان از یک قطب کشاورزی به سوی صنعتی شدن خبر داد. این اظهارات در همایش تکام اسفراین، با حضور گسترده صنعتگران، کارآفرینان و مسئولان کشوری و استانی، بیان شد.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت با تاکید بر اهمیت توسعه صنایع تبدیلی و تکمیل زنجیره تولید، از افزایش قابل توجه واحدهای صنعتی در این استان خبر داد و بر نقش کلیدی کشت گلخانه‌ای در مقابله با چالش کم‌آبی و ارتقای بهره‌وری در بخش کشاورزی تاکید کرد.

"محمدرضا حسین‌نژاد" استاندار خراسان شمالی نیز در این همایش، ضمن اشاره به پتانسیل‌های بالای استان، از اقدامات دولت در جهت بهبود زیرساخت‌ها و ایجاد محیطی مناسب برای سرمایه‌گذاری گفت و بر اهمیت توسعه زنجیره‌های ارزش و صادرات محصولات صنعتی استان تاکید کرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی نیز با بیان اینکه همایش تکام فرصتی برای معرفی دستاوردهای صنعتی استان و تبادل نظر در مورد چالش‌ها و فرصت‌های پیش رو بوده است، بر هدف اصلی این همایش که ارائه راهبردهای صنعتی برای توسعه پایدار و ایجاد اشتغال است، تاکید کرد.

نوایی افزود : با توجه به اقدامات انجام‌شده و پتانسیل‌های موجود، انتظار می‌رود خراسان شمالی در آینده میتواند به یکی از قطب‌های صنعتی کشور تبدیل شود. توسعه صنایع تبدیلی، استفاده از انرژی‌های پاک و حمایت از کارآفرینان جوان از جمله عواملی هستند که به این استان در دستیابی به این هدف کمک خواهند کرد.

  • گروه خبری : اخبار استانی,گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت چپ
  • کد خبر : 29373
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب