چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404

بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی از واحدهای صنعتی شهرک صنعتی بیدک و منطقه ویژه اقتصادی بجنورد

معرفی شرکت

 

بی تردید ارتقاء سطح کیفی و کمی صنایع کشور و رقابتی شدن محصولات تولیدی - داخلی در بازارهای جهانی نیازمند نگرشی جامع و تفضیلی به تمامی فاکتورهای پیش برنده صنایع از جمله تأمین خدمات زیربنایی مورد نیاز این رشته می باشد سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با سرلوحه قراردادن سیاست توسعه ای شهرکهای صنعتی در تمامی نقاط کشور سعی داشته تا مانع از هم گسستگی صنایع موجود در مناطق مختلف به لحاظ نوع تولید و مکان استقرار و جلوگیری از آلودگی های زیست محیطی گردد بنا بر همین امر این سازمان در اوایل دهه 60 به منظور هماهنگی و ساماندهی و استقرار تمرکز و ایجاد هر چه بیشتر امکانات زیربنایی و ارائه خدمات ضروری برای ایجاد واحدهای صنعتی تاسیس گردید . با تقسیم استان خراسان بزرگ در نیمه اول سال 1383 شاهد آغاز بکار نمودن شرکت شهرکهای صنعتی خراسان شمالی در آبان ماه سال 83 جهت ساماندهی ، بسترسازی و ایجاد زیربناهای صنعتی لازم در استان نوپای خراسان شمالی و فراهم نمودن بستر مناسب برای توسعه صنعتی استان می باشیم .در همین راستا این شرکت علاوه بر فراهم نمودن خدمات لازم نظیر تعیین محل مناسب جهت استقرار واحدهای صنعتی بصورت متمرکز و تأمین نیازهای زیربنایی، سعی در حمایتهای فکری و معنوی از صنایع مستقر در شهرکهای صنعتی داشته و این امر را به روشهای مختلفی تا ارتقاء کامل سطح آموزشی و تکنولوژیکی صنایع مستقر در شهرکهای صنعتی خصوصا صنایع کوچک ادامه خواهد داد استان خراسان شمالی دارای 14 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب وقابل وگذاری با مساحت حدود 1175 هکتار جهت احداث واحدهای تولیدی صنعتی به متقاضاین سرمایه گذاری صنعتی می باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پیام مدیر عامل

                                            

                                                                                                                 

 شرکت شهرک های صنعتی، به عنوان یک سازمان توسعه ای ، نقش های سیاستگذاری، برنامه ریزی، سازماندهی و پشتیبانی از ایجاد و توسعه صنایع کوچک و شهرکها و نواحی صنعتی در استان را به منظور افزایش سهم صنعت (علی الخصوص صنایع کوچک) در تولید بر عهده دارد.

 این شرکت در چارچوب وظایف با تکیه بر توانمندیهای خود و بهره گیری از ظرفیت های علمی و اجرایی استان، زمینه شکل گیری و توانمندسازی صنایع کوچک و همچنین ایجاد و توسعه شهرکها و نواحی صنعتی را دنبال میکند.

چنانچه در سالهای اخیر علاوه بر ایجاد و توسعه 14 شهرک و ناحیه صنعتی،  با تکیه بر مزیتهای منطقه ، نسبت به توسعه دو خوشه صنعتی آبنبات و فرش دستباف اقدامات شایان توجهی را به انجام رسانده که تبعات آن  برای  این دوصنعت دیرینه استان و ذینفعان آن، توسعه و پیشرفت را به همراه داشته است.

 احداث منطقه ویژه اقتصادی در مرکز استان ، گام شایسته ای است که این شرکت درجهت توسعه اقتصادی منطقه برداشته و قطعا سود آن عاید مردم شریف خطه سرسبز خراسان شمالی می گردد.

خدمتگذاران شما در این شرکت همواره دست پر مهر متخصصان و خردمندان حوزه صنعت استان را در راه انجام بهینه وظایف و تسریع در امور ، ایجاد خلاقیت و نوآوری ، تحرک و پویایی و در یک کلام توسعه و ایجاد زیر ساختهای صنعتی برای نواحی و شهرکهای صنعتی استان را به گرمی می فشارند.

 

محمد علی نوایی بهار

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل

 

 

 

 

 

 

  • 1404/01/25 - 07:57
  • - تعداد بازدید: 81
  • - تعداد بازدیدکننده: 75
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z2ef

بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی از واحدهای صنعتی شهرک صنعتی بیدک و منطقه ویژه اقتصادی بجنورد

در راستای تحقق شعار سال و به منظور بررسی وضعیت واحدهای تولیدی و رفع موانع پیش روی صنعتگران، محمودرضا معموری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی، از چندین واحد صنعتی مستقر در شهرک صنعتی بیدک بازدید کرد.

در این بازدید که با همراهی محمدعلی نوایی، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان صورت گرفت، معموری از نزدیک با مدیران و کارکنان این واحدهای تولیدی به گفتگو پرداخت و در جریان مسائل، مشکلات و چالش‌های آنان قرار گرفت.

هدف از این بازدید، بررسی دقیق مشکلات و موانع تولیدکنندگان و اتخاذ تصمیمات لازم برای رفع آن‌ها عنوان شده است. انتظار می‌رود نتایج این بازدید، زمینه‌ساز اتخاذ تدابیر و حمایت‌های لازم برای رونق تولید و اشتغال در استان خراسان شمالی شود.

واحد صنعتی" آرتیستون صنعت " با مساحت بیش از ۶ هزار مترمربع تولیدکننده جرثقیل های  صنعتی ، برای ۳۵ نفر به طور مستقیم فرصت شغلی فراهم نموده است .

واحد صنعتی "نوین گستر سورن پاژند" با مساحت بیش از ۳ هزار مترمربع در زمینه فرآوری و بسته بندی برنج فعالیت دارد و  برای ۴۵ نفر به صورت مستقیم فرصت شغلی فراهم نموده است.

واحد صنعتی"دلوان پلاس " که در زمینی به مساحت ۲ هزار مترمربع واقع شده است، به تولید کابین های آسانسور مشغول بوده و در حال حاضر به صورت مستقیم برای ۳۵ نفر و به طور غیرمستقیم برای ۲ هزار نفر اشتغال ایجاد کرده است.

واحد صنعتی " سپهر شیشه شمال شرق" با مساحت  بیش از ۸ هزار مترمربع در زمینه تولید انواع شیشه برای ۵۰ نفر فرصت شغلی فراهم نموده است.

واحد صنعتی "خوراک دام و طیور زرین گل" با مساحت بیش از ۷ هزار متر مربع تولید کننده انواع خوراک دام و طیور در استان برای ۱۱ نفر بصورت مستقیم و ۴۰ نفر غیر مستقیم فرصت شغلی فراهم نموده است .

واحد صنعتی "فابا موتور ( موتورسازان فناوری بهینه ایرانیان)" ، تولید کننده انواع موتور CHP است و با مساحت حدود  ۷ هزار مترمربع زمینه اشتغال برای ۲۵ نفر  را فراهم آورده است.

واحد صنعتی "کیا الکترود شرق" با مساحت بیش از یک هکتار، زمینه اشتغال ۵۰ نفر را فراهم نموده و ظرفیت تولید سالانه هزار تن الکترود را دارد.

 

  • گروه خبری : اخبار استانی,گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت چپ
  • کد خبر : 32264
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب